Menu

Over Mennen Verwarming & Loodgieterswerk

MVL is opgericht in 2008, Erwin heeft hiervoor 15 jaar ervaring opgebouwd bij een drietal werkgevers in de regio. Werkgebied vooral in zelfde postcode gebied, maar op verzoek van opdrachtgevers ook mogelijk buiten de regio. 

Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit aanleg van nieuwe en aanpassen van bestaande CV systemen, verbouwingen en renovaties aan particuliere huizen in de breedste zin van het woord, maar ook nieuwbouw.

Door samenwerking met een aantal betrouwbare, ervaren ZZP'ers ontstaat er een team wat zorg kan dragen voor een complete nieuwbouw, alle disciplines zijn daarin vertegenwoordigd. Het grote voordeel hiervan is 1 aanspreekpunt voor de duur van het gehele project, flexibele krachten zonder 9 tot 5 mentaliteit, mensen uit de praktijk die meedenken over effectieve en praktische oplossingen voor alle problemen die zich voordoen tijdens de bouw.

Ook de laatste ontwikkelingen betreffende duurzaamheid zoals: warmtepompen, zonneboilers of -panelen worden gevolgd en toegepast. 

Met MVL haalt u een betrouwbare en betrokken installateur in huis die u met raad en daad zal bijstaan, totdat uw verbouwing - renovatie of nieuwbouw is afgerond.

Wilt u meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op!

Over Mennen Verwarming & Loodgieterswerk

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Dit formulier vraagt u om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.