Menu

Loodgieterswerk

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van loodgieterswerk? Bij MVL in Asten bent u aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u wat meer over onze diensten op dit gebied.

INFILTRATIE HEMELWATER

Tegenwoordig is er de verplichting om het regenwater dat op en rondom de woning valt op te vangen. In plaats van dat het water dan naar het riool wordt afgevoerd, kan het op het eigen terrein benut kan worden. Dit noemen we infiltreren. Infiltratie systemen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u gebruik maken van een bovengrondse of ondergrondse voorziening of van verticale filters. Door een infiltratie systeem te laten installeren worden zowel de riolering als de waterzuivering minder belast. Daarbij kan het grondwater zo op een natuurlijke manier worden aangevuld. Mogelijk kunt u ook subsidie ontvangen voor het plaatsen van een infiltratiesysteem (de zogeheten ‘afkoppelsubsidie’) of het aanschaffen van een regenton. Voor vragen over subsidies kunt u contact opnemen met uw gemeente. Wilt u meer weten over hemelwater infiltratie, dan kunt u terecht bij MVL Asten.

INFILTRATIESYSTEEM AANGELEGD DOOR MVL (zie foto hiernaast)
 

RIOLERING & HWA

MVL helpt u graag met het aanleggen van allerlei soorten leidingwerk. Hierbij kunt u denken aan riolering en hemelwaterafvoer (HWA). Ook wanneer er leidingen moeten worden aangepast (bijvoorbeeld bij een renovatie) zijn wij u graag van dienst. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

KEUKEN & BADKAMER

Wanneer u uw keuken of badkamer gaat verbouwen kan het zijn dat er leidingen moeten worden aangepast. MVL beschikt over alle kennis, ervaring en middelen om dit soort werkzaamheden voor u uit te voeren. We gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en kunnen u een vrijblijvende offerte bieden. Pas als u akkoord gaat en tevreden bent met het ontwerp, gaan we aan de slag met de uitvoer. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat!

MEER WETEN OVER LOODGIETERSWERK?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van loodgieterswerk, neemt u dan gerust contact op met MVL in Asten.

Loodgieterswerk

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Dit formulier vraagt u om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.