Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen zijn er tegenwoordig verschillende vernieuwende en duurzame manieren om uw woning of bedrijfspand te verwarmen. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van deze ruimte. MVL Asten is gespecialiseerd in verwarming en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Vernieuwend

Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV-ketel met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op wand- en/of vloerverwarming. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur. Maar u kunt vaak ook een aantrekkelijke besparing op uw energierekening realiseren; dit soort vernieuwende installaties zijn ver doorontwikkeld, waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen.

Ketelvervanging

Een CV-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Hoe lang u er daadwerkelijk probleemloos plezier van heeft, is natuurlijk ook afhankelijk van hoe goed de ketel is onderhouden. Wanneer uw CV-ketel vaak kuren heeft, of wanneer u een CV-ketel heeft die al wat ouder is, dan is ketelvervanging vaak de beste optie. Natuurlijk vergt een nieuwe ketel een investering, maar die heeft u vaak binnen afzienbare tijd weer terugverdiend. In de eerste plaats omdat u de reparatiekosten van uw oude ketel kunt wegstrepen, en in de tweede plaats omdat nieuwere ketels aanzienlijk zuiniger werken dan de oudere ketels. De techniek heeft tenslotte niet stil gestaan! Laat ons u adviseren over welke CV-ketel het beste geschikt is voor uw specifieke situatie. Zo kunt u de komende jaren weer onbezorgd genieten van uw verwarming en warme water.

Radiatoren

Warmen uw radiatoren niet goed of slechts gedeeltelijk op? Of bent u niet tevreden met de uitstraling van uw radiatoren? Ook voor dit soort problemen biedt MVL een oplossing! Bij maar liefst driekwart van de Nederlandse huishoudens zijn de radiatoren niet goed ingeregeld. Door ons uw radiatoren opnieuw te laten inregelen, wordt elke radiator weer van de juiste doorstroom van warm water voorzien. Hierdoor gaat niet alleen het wooncomfort omhoog, maar verbruikt u ook minder energie. Dubbel voordeel dus! En wat betreft het uiterlijk van uw radiatoren: u bent allang niet meer gebonden aan die standaard grijze dingen. Er is tegenwoordig volop keus als het op radiatoren aankomt. Denk aan strakke design radiatoren, of radiatoren die beter passen in een klassieke inrichting. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Vloerverwarming

Behalve een CV-ketel met de bijbehorende radiatoren, is het ook zeker het overwegen waard om over te stappen op vloerverwarming. Sommige mensen hebben slechts plaatselijke vloerverwarming, bijvoorbeeld in de badkamer. Maar wanneer u kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dan kunt u van vele voordelen profiteren. Vloerverwarming zorgt voor een constante en gelijkmatige temperatuur in huis, waardoor het comfort merkbaar omhoog gaat. Daarbij kan vloerverwarming een mooie besparing op uw maandelijkse energierekening opleveren. We komen graag bij u langs om de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden van vloerverwarming voor u in kaart te brengen.

Advies op maat

Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Als ervaren specialist helpt MVL in Asten u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op kantoor. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Wij hanteren de volgende merken:

 

 

 

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op! Terug naar overzicht