Sanitair

Het verbouwen van sanitaire ruimtes vergt de nodige kennis en vakmanschap en is dan ook zeker iets waarvoor u altijd een specialist moet inschakelen. Bent u ook van plan om uw badkamer of toilet te verbouwen? De sanitair specialisten van MVL in Asten zijn u graag van dienst!

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom komen we altijd eerst bij u langs om uw huidige sanitaire ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. We brengen de mogelijkheden voor u in kaart en kijken op welke manier we uw wooncomfort kunnen verbeteren. Wellicht is het een idee om meteen vloerverwarming te installeren in uw badkamer? We maken samen met u een ontwerp en bieden u een passende offerte. Pas wanneer u helemaal tevreden bent en akkoord gaat met de offerte, beginnen we met het hak- en sloopwerk van uw oude sanitaire ruimte.

Verbouwing

Puinafval wordt netjes afgevoerd, en indien nodig wordt het leidingwerk door ons aangepast. Uw nieuwe badkamer of toilet wordt geheel volgens de van toepassing zijnde richtlijnen geïnstalleerd. Wij kunnen ook de afwerking van uw nieuwe badkamer of toilet voor u verzorgen, van het voegen van de tegels tot aan het monteren van ophanghaakjes voor uw handdoeken.

Kortom, MVL kan u alle werkzaamheden uit handen nemen. En dankzij de kennis en ervaring van onze sanitair specialisten bent u altijd verzekerd van een resultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

Wilt u ook uw badkamer verbouwen?

Wilt u ook uw toilet of badkamer verbouwen? Neemt u dan contact op met MVL Asten voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We komen graag eens bij u op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

 
 

 

 

 

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op! Terug naar overzicht