Nieuwbouw / Renovatie

MVL in Asten is gespecialiseerd in het aanleggen van installaties in nieuwbouw, alsmede het doen van aanpassingen bij renovatie projecten. Op deze pagina vertellen wij u wat meer over onze diensten op dit gebied.

Nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouw woning koopt, dan heeft u het voordeel dat u veel zaken precies zo kunt laten aanleggen als u het altijd in gedachten heeft gehad. Denk bijvoorbeeld aan uw badkamer of uw keuken. Eindelijk dat kookeiland waar u al zo lang van droomt? Of wellicht een extra toilet op de eerste verdieping? Dit zijn dingen die zeker het overwegen waard zijn bij nieuwbouw. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de installatie van riolering, waterleidingen, gasleidingen en verwarming bij nieuwbouw projecten, dan bent u bij MVL aan het goede adres.

Renovatie

Bij renovatie projecten is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met eventuele aanpassingen op het gebied van riolering, water en gas. Dit soort installaties dienen op een veilige wijze omgelegd of aangepast te worden. Natuurlijk brengt een renovatie ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo zou u bij een renovatie van uw woonkamer bijvoorbeeld kunnen overwegen om direct vloerverwarming te laten installeren. Of misschien gaat u wel voor een duurzame pelletkachel en wilt u hier meteen een afvoersysteem voor laten inbouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer weten over nieuwbouw of renovatie?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van nieuwbouw of renovatie, neemt u dan contact op met MVL Asten. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of een deskundig advies.