Loodgieterswerk

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van loodgieterswerk? Bij MVL in Asten bent u aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u wat meer over onze diensten op dit gebied.

Infiltratie hemelwater

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om het regenwater dat op en rondom de woning valt op te vangen. In plaats van dat het water dan naar het riool wordt afgevoerd, kan het op het eigen terrein benut kan worden. Dit noemen we infiltreren. Infiltratie systemen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u gebruik maken van een bovengrondse of ondergrondse voorziening of van verticale filters. Door een infiltratie systeem te laten installeren worden zowel de riolering als de waterzuivering minder belast. Daarbij kan het grondwater zo op een natuurlijke manier worden aangevuld. Mogelijk kunt u ook subsidie ontvangen voor het plaatsen van een infiltratiesysteem (de zogeheten ‘afkoppelsubsidie’) of het aanschaffen van een regenton. Voor vragen over subsidies kunt u contact opnemen met uw gemeente. Wilt u meer weten over hemelwater infiltratie, dan kunt u terecht bij MVL Asten.

Infiltratiesysteem aangelegd door MVL:

Riolering & HWA

MVL helpt u graag met het aanleggen van allerlei soorten leidingwerk. Hierbij kunt u denken aan riolering en hemelwaterafvoer (HWA). Ook wanneer er leidingen moeten worden aangepast (bijvoorbeeld bij een renovatie) zijn wij u graag van dienst. Om ervoor te zorgen de installaties die we bij u plaatsen naar behoren blijven functioneren, bieden we u de mogelijkheid om hier een onderhoudscontract voor af te sluiten. Door eens in de zoveel tijd onderhoud uit te voeren, kunnen we direct inspelen op slijtage en andere voorkomende storingen, en bent u ten allen tijden verzekerd van een goed werkende en veilige installatie. Verder voeren wij ook reparatiewerkzaamheden uit. Wordt u geconfronteerd met een verstopte afvoer of een lekkage, dan is het zaak dat deze problemen direct worden aangepakt. Wij vragen u om in dergelijke situaties telefonische contact met ons op te nemen; op die manier kunnen wij zo snel mogelijk een specialist naar u toe sturen om het probleem te verhelpen en verdere schade te voorkomen. U schakelt dan het liefst een specialist omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Aanleg

Tot de meest voorkomende werkzaamheden behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing van eerdergenoemde. Deze werkzaamheden zijn routine voor ons en dat is voor het eindresultaat wel zo veilig.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden.

Dit is natuurlijk iets dat u wil voorkomen, bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt. Twijfel dan niet en laat een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Denk aan uzelf, wij als deskundig bedrijf kunnen u helpen te voorkomen of verhelpen.

Keuken & badkamer

Wanneer u uw keuken of badkamer gaat verbouwen kan het zijn dat er leidingen moeten worden aangepast. MVL beschikt over alle kennis, ervaring en middelen om dit soort werkzaamheden voor u uit te voeren. We gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en kunnen u een vrijblijvende offerte bieden. Pas als u akkoord gaat en tevreden bent met het ontwerp, gaan we aan de slag met de uitvoer. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat!

Meer weten over loodgieterswerk?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van loodgieterswerk, neemt u dan gerust contact op met MVL in Asten. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Meer informatie? Neem contact met ons op! Terug naar overzicht